Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

İlan Tarihi:27.08.2019 15:44:00
Güncelleme Tarihi:27.08.2019 15:50:00
 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Burak Aslay, Ali Öztozlu ve Ertuğrul Yıldırım, Basın Danışmanı Cihat Taysi ve Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İpek Özunan da hazır bulundu.

Başkan Ergün, "Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Başta siz olmak üzere, yeni görev alan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bütün kamu kurumlarıyla istişare halinde çalışıyoruz. Yapılması gerekenler konusunda iyi istişarede bulunursak, daha güzel hizmetler ortaya çıkarırız diye düşünüyoruz. Bu çizgide geldik ve bu çizgide gidiyoruz. İnşallah hizmetlerimizi, imkânlarımız dâhilinde öğrencilerimize ulaştırırız. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç ise, "Şahsım ve ekibim adına güzel dileklerinize çok teşekkür ediyorum. Sizi zaten Üniversitemiz Vakfından tanıyoruz. Gerçekten halkın yanında olan, öğrencimizi düşünen ve gözeten bir Başkan olduğunuzun canlı örneklerini geçmişte yaşadık. Üniversite olarak gerek Büyükşehir Belediyesinden gerekse ilçe belediyelerden daima talep eden bir iradeden ziyade, öğrencilerimiz ve Manisa’mız için bir şeyler yapabilmenin gayreti içinde olacağız. Birlikte yürünen yollarda süreç kısa ve rahat olur. Tek taraflı sağlanan imkânlar uzun süreli olmaz. Biz bunun farkındayız. Bizim çıktısı Manisa odaklı olmak kaydıyla; Üniversite olarak çok güzel cevherlerimiz, Manisa halkına ve belediyelerimize sağlayabileceğimiz imkânlar var. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin de Üniversitemizde kendini gösterebileceği faaliyet alanları, öğrencilerimize yatırım yapabileceği yerlerimiz var. Altını çizdiğiniz gibi, istişare ile olan her şeyde işler güzel gider. Manisa’mız ve bu ülkenin geleceği olan evlatlarımız için birlikte yürümek bizim için şereftir. İnşallah, Hastanemiz, fakültelerimiz ve Teknokentimiz ile Manisa için güzel işler yaparız” dedi.

 


721 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
721
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası