Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nde Mezuniyet Töreni

İlan Tarihi:21.09.2020 15:23:00
Güncelleme Tarihi:21.09.2020 15:29:00
 

Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Covid19 Salgını nedeniyle bölüm birincileri, aileleri, akademik ve idari personelin yüz yüze, diğer mezunların ise Microsoft Teams programı üzerinden eş zamanlı uzaktan katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekan’ı Prof. Dr. Nevzat Onat tarafından yapıldı. Mesleki ve teknik eğitimin ülkelerin gelişmesinde kritik öneme sahip olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Nevzat Onat, mezunların aldıkları mühendis unvanları ile ülkemizin önemli ihtiyaç alanlarına katkı sağlayacaklarını belirtti. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Ahmet Ataç törene uzaktan erişimle katılarak mezunların heyecanına ortak oldu. Rektör Ataç yaptığı konuşmada, Teknoloji Fakültesi’nin üniversitemizi birçok alanda başarı ile temsil ettiğini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek erdemli, çalışkan, ülkemizin değerlerinin ve aile kavramının önemini kavramış mühendisler olarak faydalı hizmetlere imza atacaklarına inancının tam olduğunu belirtti. 

Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nin, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği Bölümlerinden 294 öğrencisinin mezun olduğu tören, başarı belgelerinin verilmesi, mezuniyet kütüğüne bröve çakılması ve fakülte birincisi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Musa Yıldız’ın konuşması ile devam etti. Musa Yıldız konuşmasında; kendisini okutmak için fedakârlık yapan ailesine ve gelişimi için çaba sarf eden tüm hocalarına teşekkür etti. 

Mühendislik Yemininin yapılmasının ardından tüm mezunlar adına bölüm birincilerinin kep atması ile tören sona erdi.


2071 görüldü.    0 Paylaşıldı
hftt mezuniyet _8_ hftt mezuniyet _9_ hftt mezuniyet _2_ hftt mezuniyet _1_ hftt mezuniyet _3_ hftt mezuniyet _6_ hftt mezuniyet _4_ hftt mezuniyet _5_ hftt mezuniyet _7_ hftt mezuniyet _10_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
2071
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası