Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç UZEM Stüdyoları’nın Açılışını Gerçekleştirdi

İlan Tarihi:2.09.2020 15:28:00
Güncelleme Tarihi:2.09.2020 15:33:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi (UZEM) üniversitenin uzaktan eğitim veren tüm birimlerine mini stüdyolar kurdu. Açılış töreni için UZEM merkezini ziyaret eden Rektör Ataç’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Kıvanç Günhan, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ekrem Yılmaz, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Bora Canbula, Doç. Dr. Fehmi Bardak, Salihli İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mahmut Kargın, Uzem Müdürü Doç. Dr. Ersin Aslan ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Melih Akdeniz de eşlik etti.

UZEM Müdür Yardımcısı Melih Akdeniz’in sunumuyla başlayan açılış töreni, Müdür Doç. Dr. Ersin Aslan’ın konuşması ile devam etti. Aslan konuşmasında, “Merkezimiz bugün 9 ayrı programda eğitim imkânı sağlamaktadır. Bu eğitim sayısının artacağına olan inancımız tamdır. Güçlü alt yapısı ve kaliteli hizmet anlayışıyla kendi yazılımı olan ve tescillenerek marka olmuş MCBÜ UZEM LMS ile ülkemizde önde gelen marka olmayı hedefliyoruz. Üniversitemizin uzaktan eğitim veren tüm birimlerine mini stüdyolar kurarak hedefimize daha emin adımlarla yürüyeceğiz. UZEM bu çalışma prensibi ile ülkemizde standarda uyan değil, standardı belirleyen merkez olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir.  Merkezimizin tüm gelişimi için desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç olmak üzere çok kıymetli yöneticilerimize huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim.” ifadelerine yer verdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör’ü Ahmet Ataç, “Bugün dünya genelinde yaşanılan salgın nedeniyle uzaktan eğitimin önemi gerek eğitimciler gerekse de öğrenciler tarafından anlaşıldı. Eğitimi, almak isteyen herkesin evine, odasına götürmekle mükellefiz. Bunu en iyi şekilde gerçekleştirmenin sorumluluğunu tüm yönetim kademesi olarak hissediyoruz. Sorumluluğumuzun en önemli göstergesi, pandemi sürecindeki Türkiye’de uzaktan eğitime ilk başlayan üniversitelerden biri olarak, süreci sorunsuz tamamlamamız ve yaz okulunda yaklaşık olarak 16 bin öğrenciye ulaşmamızdır” diyerek sözlerine şöyle devam etti; “Hayat boyu öğrenme sürecinde uzaktan eğitim fırsat eşitliği sağlıyor. Engelli bireyler, eğitimini çeşitli sebeplerle tamamlayamamış kişiler, çalışanlar uzaktan eğitim sistemi sayesinde eğitimden kopmuyorlar. Her birimimizde yapılan mini stüdyolarla bunları gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Açılış merasimi ve kurdele kesiminin ardından UZEM Stüdyosunda tüm birimler ile canlı görüşme gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, hayırlı olsun mesajını iletti.


1037 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC2908s _DSC2919s _DSC2922s _DSC2933s _DSC2947s _DSC2996s _DSC3038s _DSC3028s
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1037
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası