Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) ile Manisa Ticaret Borsası Arasında Eğitimlerde ve Kurslarda İş Birliği Protokolü İmzalandı

İlan Tarihi:27.02.2020 13:28:00
Güncelleme Tarihi:27.02.2020 14:01:00
 

26 Şubat 2020 tarihinde gerçekleşen Protokol toplantısı, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ersaygı, Taner Özalp ve MCBÜSEM Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Gülenaz Selçuk’un katılımıyla gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap tarafından İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında , eğitim, kültür, sanat, spor, araştırma-geliştirme alanında iş birliği yapmak, yapılacak çalışmalardan faydalı sonuçları ortaklaşa kullanmak ve bu sonuçları yayımlamak, akademisyenlerin ve kurum çalışanlarının karşılıklı tecrübe paylaşımında bulunmasına yardımcı olmanın yanı sıra birlikte yapılacak çalışmalar neticesinde ortaya çıkabilecek ürünlerin ve fikri çıktıların yasal düzeyde korunmasını sağlamak üzere iki kurum arasında anlaşma sağlandı.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap imzalanan Eğitimde İş birliği Protokolüyle ilgili olarak, “Manisa Ticaret Borsamız ve üyelerimiz için her kurumla iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Manisa Celal Bayar Üniversitemiz şehrimizin Üniversitesidir. Manisa Ticaret Borsası olarak daha önceden Üniversitemiz ile ortak birçok çalışma yaptık. Özellikle DEFAM’da yaptığımız iş birliğimiz üyelerimiz için çok büyük bir hizmettir. Yapılan iş birliğinin hayırlı olmasını diliyorum” diye belirtti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da Manisa Ticaret Borsası ile eğitim ve kurslarda yapılan iş birliğini çok önemsediklerini ifade ederek, “Manisa Ticaret Borsamız çok önemli bir kurum ve teşkilat yapısıdır. Tarımsal alanda yaptığı çalışmaları bizde yakından takip ediyoruz. Yapılan iş birliği protokolüyle karşılıklı bilgi paylaşımı yaparak hem kentimize katkı sağlayacağız hem de biz üniversite-şehir bütünleşmesinde bir adım daha atmış olacağız. Protokolün hayata geçmesinde emeği geçen tüm üniversite ve Manisa Ticaret Borsası çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


774 görüldü.    0 Paylaşıldı
_NKN4619 _NKN4625
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
774
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası