MCBUSEM ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

İlan Tarihi:27.10.2020 18:56:00
Güncelleme Tarihi:2.11.2020 11:21:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBUSEM) ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Arasında Eğitimde İş birliği Protokolü İmzalandı.

27 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen Protokol toplantısı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Bora Canbula, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından imzalanan protokol kapsamında, itfaiye ve zabıta personelinin görevde yükselme eğitimi almaları ve eğitim sonunda görevde yükselme sınavına katılmaları ile liyakat esas alınarak kariyerlerinde ilerleme sağlamaları hedeflenmekte.

Kurumlar arası iş birliğinde yeni bir adım olan bu proje; Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBUSEM) ile Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye personeli, zabıta personeli ve Manisa ilçe belediyeleri zabıta personelinin arasında karşılıklı eğitsel faaliyetlerin yürütülmesinin sağlanması ve yapılacak ortak çalışmaları kapsayacak.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün imzalanan Eğitimde İş birliği Protokolüyle ilgili olarak, “Personelimize kariyerlerinde ilerlemeleri için bir fırsat sunuyoruz. Şehrimizin üniversitesi olarak eğitimi verecek olmanızdan mutlu olduğumuzu ifade ediyor, bu oluşumda katkıda bulunan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, projeyi, üniversitenin imkanlarının, bilgi birikimi ve donanımının Manisa halkının istifadesine sunulması açısından önemsediklerini belirterek, “Görevde yükseltme sınavları ile ilgili üniversite olarak çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Bünyemizde oluşturacağımız komisyon ve soru bankamız olacak. Böylesi sınav yapmak isteyen tüm kurumlara adil, liyakatli ve ölçme parametreleri olabildiğince yüksek şekilde hizmet sağlayacağız.” diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Kıymetli başkanımıza, oluşumun sağlanmasında emeği geçen ekibine, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizin müdürü ile çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.


641 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC5564 _DSC5552 _DSC5556 _DSC5554
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
641
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası