Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden Şenaylar A.Ş.’ye Eğitim

İlan Tarihi:24.02.2020 11:52:00
Güncelleme Tarihi:24.02.2020 11:57:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi yeni dönem eğitimleri kapsamında 2020 yılının ilk özel sektör eğitimini gerçekleştirdi. 15 Şubat 2020 tarihinde Şenaylar A.Ş. grubuna yönelik planlanan eğitimlere kurum bünyesinde çalışan 30 kişi katıldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Şenaylar A.Ş. arasında imzalanan protokol gereğince planlanan eğitimler modüller şeklinde gerçekleştirilerek başarıyla tamamlandı.

Anemon Hotel’de gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Şenaylar A.Ş. grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezen ŞENAY ve MCBÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz SELÇUK’un yaptığı kısa konuşmaların ardından eğitmenler tanıtıldı ve eğitimlere başlandı. Doç. Dr. Hasan KANDEMİR “Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Stres Yönetimi”, Doç. Dr. Ülviyye AYDIN “5S Çalışma Modeli ve İş Yerinde Profesyonellik”, Doç. Dr. Bora CANBULA “Proje Yönetimi ve Veri Okuryazarlığı”, Dr. Öğr. Üyesi Melike ESENTAŞ “Rekreatif Etkinlikler” ve Dr. Öğr. Üyesi Bilal ELBİR “Yazım Teknikleri” konularında eğitimler verdiler.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından Şenaylar A.Ş. katılımcılarına katılım belgeleri takdim edildi, aynı zamanda firma çalışanlarından 20 yılını ve 10 yılını tamamlayanlara özel plaketler verildi. Ayrıca firma tarafından yapılan çekiliş ile bir çalışana tatil hediye edildi. Şenaylar A.Ş grubu tarafından eğitmenlere de hediyeler takdim edildi. Eğitim sonunda konuşma yaparak görüşlerini dile getiren Şenaylar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sezen ŞENAY eğitimlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve ileriye dönük eğitim planlamalarını yine MCBÜSEM aracılığıyla gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz SELÇUK yaptığı kapanış konuşmasında dinamik, deneyimli ve heyecanlı bir kadroya sahip olan kurumumuzun her konuda eğitim verebilecek yeteneğe sahip olduğunu dile getirdi ve yapılan bu tarz eğitimlerin devam edeceğini belirtti. Ayrıca yaptığı konuşmasında SELÇUK, eğitmenlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ederek merkezimizin yeni eğitimler düzenlemeye devam edeceğini ifade etti. 

 


1214 görüldü.    0 Paylaşıldı
cbüsemeğitim _1_ cbüsemeğitim _2_ cbüsemeğitim _4_ cbüsemeğitim _3_ cbüsemeğitim _5_ cbüsemeğitim _6_ cbüsemeğitim _7_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1214
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası