Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi 20. Dönem Mezuniyet Töreni Online Olarak Yapıldı

İlan Tarihi:20.08.2020 11:40:00
Güncelleme Tarihi:20.08.2020 11:42:00
 

Tıp Fakültesi 20. Dönem Mezuniyet Töreni, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özunan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kâmil Vural, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Özkütük, Prof. Dr. Seyhun Kürşat ile mezunların ve öğretim üyelerinin Microsoft Teams’den online katılımlarıyla Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

Mezunlar adına konuşan Tıp Fakültesi Dönem Birincisi Dr. Cansena Bektaşoğlu “Eğitimimize başladığımızda giydiğimiz beyaz önlüğün üzerimize yüklediği sorumluluğun ilk günden beri farkındayız. Bizler bu meslek grubunun birer üyesi olmaktan onur duyuyor ve göreve başlayacağımız günü heyecanla bekliyoruz” dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kâmil Vural “Sizlerin ve sevdiklerinizin sağlıkları bizim için her şeyden önemli ve kıymetlidir. Pandemi koşullarının yol açtığı riskleri; eğitimde yeni uygulamalar ile aşmaya, sizleri risklerden olabildiğince koruyarak hareket etmeye çalıştık. Üniversitemiz Rektörlüğünün verdiği destek ve sunduğu alt yapı olanakları ile eğitimin devamını sağladık. Sizlere mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Hastalarınıza daima şefkat, ilgi ve bilim ile yaklaşınız” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç yaptığı konuşmada, “Eğitim öğretiminiz boyunca değerli öğretim üyelerimizden gerek teorik gerek uygulama eğitimleri alarak doğru kazanımları elde ettiğinizi düşünüyorum.  Ülkemizin dört bir yanında sizlere ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza   sağlık hizmetini en iyi şekilde götüreceğinize eminim.  Sizler bu mesleği seçerken her türlü hastalığa biz bilgimizle ve deneyiminizle şifa olabiliriz diye başladınız. Karşılaşacağınız hiçbir zorluk sizi bu başlangıç gayenizden geriye koymasın” diye konuştu.

Tören, Tıp Fakültesinden birincilikle mezun olan Dr. Cansena Bektaşoğlu’na, onur belgesi ve ödülünün takdim edilmesinin ardından mezunlara Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erhan Eser tarafından Hipokrat Andı’nın okutulmasıyla sona erdi. 

 


1096 görüldü.    0 Paylaşıldı
_NKN8539s _NKN8571s _NKN8578s _NKN8589s _NKN8602s _NKN8606s
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1096
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası