“Eğiticilerin Eğitimi Webinarları-2” Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:8.10.2020 09:27:00
Güncelleme Tarihi:2.11.2020 11:01:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde “Eğiticilerin Eğitimi Webinarları-2” kapsamında “Uzaktan Eğitimde Ölçme Değerlendirme Çalışmalarında Yaşanan Problemler ve Çözüm Yolları” webinar’ı gerçekleştirildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde, planlanan takvime göre düzenlenen webinarlardan ikincisi, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeref Tan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Uzaktan Eğitimde Ölçme Değerlendirme Çalışmalarında Yaşanan Problemler ve Çözüm Yolları” webinarı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar’ın moderatörlüğü’nde yapıldı.

Webinar’da Tan; Uzaktan Eğitimde Ölçme Değerlendirme Çalışmalarında Yaşanan Problemler ve Çözüm Yolları çerçevesinde çeşitli konu başlıklarına değinerek görüşlerini katılımcılarla paylaştı. Bu başlıklar; Üniversitelerimizde Uzaktan Eğitim Uygulaması, Ölçme ve Değerlendirme Yaklaşımı, Öğrenci Ders Başarısının Puanlanması, Online Sınav; Klasik Uygulama, Online Sınav; CAT (Bireyselleştirilmiş Bilgisayarlı Test) Uygulamaları, Test Güvenliği Sorunu, Ölçme Merkezinin Kurulması, Yüksek Lisans ve Doktora Programlarında Ölçme ve Değerlendirme Etkinlikleri ile Dünyadaki Ölçme ve Değerlendirme Yönelimleri oldu.          

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz’ın da katılımıyla gerçekleşen ve 2 saati aşkın süren “Uzaktan Eğitimde Ölçme Değerlendirme Çalışmalarında Yaşanan Problemler ve Çözüm Yolları” webinar’ı, tüm katılımcıların iyi dilekleri ve önümüzdeki dönemde yeniden bir araya gelme temennisi ile sona erdi.


738 görüldü.    0 Paylaşıldı
0 1 2 4 3
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
738
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası