Manisa Eğitim-Bir-Sen’den Rektör Ataç’a Ziyaret

İlan Tarihi:10.07.2020 14:40:00
Güncelleme Tarihi:10.07.2020 14:47:00

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mesut Öner, Eğitim-Bir-Sen MCBÜ Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Elbir ve beraberindekiler Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Mesut Öner; Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin zorlu pandemi sürecinde uzaktan eğitimde göstermiş olduğu başarısından ötürü Rektör Ataç nezdinde tüm emeği geçenleri kutlayarak, öğrenci merkezli, bilgi ve teknoloji üreten üniversite için yürütülen çalışmalarda başarılar diledi.

Rektör Ataç, “23 Mart tarihinde başlanan uzaktan eğitim uygulaması ile yaklaşık otuz beş bin öğrencimize ulaştık. Beş yüz ün üzerinde canlı ders yaptık. Sistemde şu anda canlı yayın kayıtları ile birlikte bin e yakın ders videosu bulunuyor. Bu zorlu süreçte iyi eğitim verebilmek için var gücümüzle çalıştık.” İfadelerine yer vererek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Ahmet Ataç; “Sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde hareket etmeye büyük önem verdiklerini” de sözlerine ekledi.

WhatsApp Image 2020-07-10 at 11.49.34