Manisa Hür Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar’dan Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:7.08.2019 09:08:00
Güncelleme Tarihi:7.08.2019 09:10:00

Manisa Hür Işık Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Dindar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üzeyir Dindar ile Genel Yayın Yönetmeni Furkan Dindar, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı 6 Ağustos 2019 tarihinde ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Üniversitemizin, Manisa’nın Türkiye ve dünyaya açılan penceresi olduğunu ifade eden Dr. Dindar, basının önemine dikkat çekerek, yeni yönetimdeki Üniversitemizin hedeflerine ulaşması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ataç da yeni dönemde çalışma arkadaşlarıyla birlikte güzel çalışmalara imza atma gayreti içinde olduklarının altını çizerek, “Sorumluluğumuzun farkında olacağız. Üniversitemizi kentle bütünleştirmenin çabası her zaman oldu, biz bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Manisa’nın menfaatine olacak her türlü çalışmaya hazırız. Destekleriniz bizler için çok önemli, nazik ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

_DSC4969