Manisa Sivil Toplum Kuruluşlarından Hafsa Sultan Hastanesine Destek

İlan Tarihi:11.03.2020 11:46:00
Güncelleme Tarihi:11.03.2020 11:48:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde katkıda bulunan bağışçılara Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İpek Özunan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törende teşekkür plaketleri taktim edildi. Tören, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) Başkanı Saaded Koşmaz, Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Kazıkoğlu’nun katılımıyla 10.03.2020 tarihinde Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimliği’nde gerçekleşti.

Törende konuşan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç bütün bağışçılara ve destekçilere teşekkür ederek “Yaptıklarınız büyük bir kadirşinaslık. Şu ana kadar bundan yararlanmış hastalarımız, bunları kullanan hekim arkadaşlarımız ve bundan sonrası adına teşekkür ediyor, hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.

On adet tekerlekli sandalye, yenidoğan yoğun bakımında kullanılmak üzere iki adet küvöz ve Ortopedi Anabilim Dalı’nda ameliyatlarda kullanılmak üzere bir adet tur motoru bağışlayan Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Çınar konuşmasında; “İmkanlarımız elversede desteğimizin daha fazlasını yapabilsek. Gönül bunu arzu ediyor. Bundan sonra da olanaklarımız ölçüsünde yapmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

İki yıldır hastanemizin genel eksiklerine destek amaçlı bağışlar yapan, Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı (BÜKSEV) Başkanı Saaded Koşmaz ise; “Devletine destek olan bir vakıf olduk. Bu yolda mutlu ve huzurluyuz. İki yıldır hastanenin içindeki hasta ve hasta yakınları için gönüllülerimizle birlikte çalışıyoruz. Bugün burada bir araya geldiğimiz için mutluyuz” dedi.

Bağışçılarımızdan, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan da; “Manisa Futbol Kulübü ve Büyükşehir Spor Kulübü olarak burada bulunuyoruz. Teknoloji ile birlikte bireyselleşen insanların birleşme noktasının spor olduğunu düşünüyor ve sporcularımıza toplumsal duyarlılığı anlatmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da bu duyarlılığımızı devam ettirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın bağışçılara plaket takdiminin ardından tören son buldu.

 


764 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC1206 _DSC1221 _DSC1217 _DSC1214 _DSC1210
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
764
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası