Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Devir-Teslim Töreni Yapıldı

İlan Tarihi:11.09.2019 14:51:00
 

Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hayati Mamur atandı. Doç. Dr. Hayati Mamur görevi, 11 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen devir-teslim töreni ile Doç. Dr. M. Ali Çipiloğu’ndan devraldı.

Törene Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Onat, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tülin Çetin, Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik-idari personeli katıldı.

Doç. Dr. Hayati Mamur, kendisini bu göreve layık gören Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a teşekkür ederek, “Bu önemli görevi devraldığım Doç. Dr. M. Ali Çipiloğlu’na Meslek Yüksekokulumuza olan önemli katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Amacım, Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu tüm akademik ve idari personelimizle birlikte en iyi yerlere getirmektir” dedi. Doç. Dr. Hayati Mamur, Meslek Yüksekokuluna yaptığı hizmet ve katkılar nedeniyle Doç. Dr. M. Ali Çipiloğlu’na teşekkür plâketi takdim etti.

Doç. Dr. M. Ali Çipiloğlu da Doç. Dr. Hayati Mamur’u yeni görevi nedeniyle kutlayarak, kendisine her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi ve çiçek takdim etti.


1450 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1450
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası