Manisa Valisi Ahmet Deniz Eğitim Fakültemizi Ziyaret Etti

İlan Tarihi:8.11.2019 11:47:00
Güncelleme Tarihi:8.11.2019 11:51:00
 

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 6 Kasım 2019 tarihinde Demircideki ziyaretleri kapsamında Eğitim Fakültemizi ziyaret etti. Fakültede yapımı devam eden kütüphane ve gözlem evi ile hazırlıkları son aşamaya gelen fitness ve spor merkezinde incelemelerde bulunan Vali Deniz’e, Demirci Kaymakamı Adem Kaya, Belediye Başkanı Selami Selçuk, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin ve protokol üyeleri ile çok sayıda kurum amiri eşlik etti.

Fakülte yerleşkesinde öğrencilerle bir araya gelen Vali Ahmet Deniz, öğrencilere çok çalışıp, çok kitap okumalarını, başta sigara olmak üzere zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları tavsiyesinde bulundu. Yapılan araştırmalarda uyuşturucu madde bağımlısı kişilerin tamamının sigara alışkanlığı ile ilk adımı attığının bilimsel araştırmalarla tespit edildiğini belirten Vali Deniz, öğretmenliğin ve eğitimin önemini vurguladı.

Üniversitemiz Rektörü Porf. Dr. Ahmet Ataç’ın fakülte dekanlığı döneminde çalışmalarına başlanmış olan kütüphane ve gözlem evinin yapımını üstlenen Demircili hayırsever iş adamı Özgen İzmiroğlu’nu telefonla arayan Vali Ahmet Deniz, eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti ve fakültede yapımı devam eden tesisler ve fakültenin genel durumu hakkında Dekan Prof. Dr. Ahmet Çetin’den bilgiler aldı.

Dekan Prof. Dr. Çetin, Vali Ahmet Deniz’e fakülteye yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.


655 görüldü.    0 Paylaşıldı
1 2 4 5 9 10
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
655
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası