Manisa Valisi Ahmet Deniz’den Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İlan Tarihi:29.08.2019 16:05:00

Manisa Valisi Ahmet Deniz, 29 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Vali Ahmet Deniz, Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü olarak göreve başlaması nedeniyle kutlayarak, Üniversitemizin Prof. Ataç yönetiminde önemli gelişmeler kaydetmesi ve ülkemizin lokomotif üniversitelerinden biri olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Ahmet Ataç ise, Vali Ahmet Deniz’e nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, "Üniversitemizi hem ulusal hem uluslararası düzeyde en iyi konuma getirmek için çalışacağız. Bu hususta başta siz olmak üzere, tüm kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile Manisalıların katkılarını bekliyoruz. Sayın Valimizle birlikte Manisa'mızı bir marka kent haline getirmek için hizmet etmek, beni son derece mutlu edecektir" dedi.