Memur-Sen İl Yönetiminden Rektör Ataç’a Ziyaret

İlan Tarihi:15.02.2021 22:20:00
Güncelleme Tarihi:15.02.2021 22:25:00
 

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve beraberinde, Bem-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Büro Memur-Sen Manisa Şube Başkanı Murat Özkan, Toç Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Melikşah Taşkın, Bayındır Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Ahmet Akkaya, Ulaştırma Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Levent Kuş, Enerji Bir-Sen Manisa İl Temsilci Vekili Güray Yılmaz ve Eğitim-Bir-Sen MCBÜ Temsilcisi Bilal Elbir ile birlikte, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve beraberindeki sendika temsilcileri ile bir süre görüştü.

Başkan Öner, “Sağlıktan, eğitime, öğrencilere ve topluma önemli katkılar sağlayan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç ve şahsında tüm Manisa Celal Bayar Üniversitesi ailesine sendikamız ve eğitim camiası adına teşekkürlerimizi sunmak için burada bulunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Rektör Ataç, “Demokrasinin vazgeçilmez ögeleri arasında saydığımız Sivil Toplum Örgütleri ile kurulan her türlü iş birliğini toplumsal katkı olarak görüyoruz” diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti; 

“Aslolan ilim yuvaları olan üniversitelerin şehirle entegre olmasıdır. Teknik donanımı ve çok amaçlı hizmet alt yapısıyla birlikte üniversitemizdeki tüm bilgi birikiminden Manisa’mızın faydalanabiliyor olmasından duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Şehrin üniversitesinin, şehirle kaynaşıyor olması özlenen bir tablo. Üniversite-Şehir entegrasyonunu sağlama şansını tüm paydaşlarımızla taçlandırmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer vererek, Başkan Öner ve beraberindeki sendika temsilcileri ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 


823 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_memur-sen _1_ mcbü_memur-sen _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
823
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası