Memur-Sen İl Yönetiminden Rektörümüze Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:29.08.2019 18:07:00
 

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner, Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat ve Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Manisa Şube Başkanı Serdar Mersinli, 29 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a tebrik ziyaretinde bulundu. 

Mesut Öner Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı yeni görevi nedeniyle kutlayarak, “Üyelerimizin ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini, adalet ve eşitlik ilkelerine göre koruma ve geliştirmeyi, insan onuruna yaraşır bir hayat düzeyi sağlamak için elverişli ücret ve sosyal yardımlar ile daha iyi çalışma şartları ve mesleki saygınlık kazandırmayı amaç edindik” diyerek, Memur-Sen’in çalışmaları hakkında Prof Ataç’a bilgi verdi.

Prof. Dr. Ahmet Ataç, Memur-Sen’in hem toplum nezdinde hem de tüm kamu çalışanları nezdinde ciddi bir temsili ağırlığının olduğunu kaydederek, “Sizi Üniversitemizde ağırlamaktan çok mutlu oldum. Memur-Sen, çalışanların hak ve menfaatlerini sorumlu bir sendikacılık anlayışıyla yerine getirmeye çalışıyor. Sizlere çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.  


643 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
643
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası