Obasya Ekolojik Yaşam Merkezinde “Ağaç Dikme Şenliği” Düzenlendi

İlan Tarihi:2.06.2022 13:20:00
Güncelleme Tarihi:2.06.2022 13:24:00
 

Obasya Turizm Geliştirme Kooperatifi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliği ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle Obasya’ya sulak alanlar, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Alanı ve Çocuklar için Eğitim ve Uygulama Bahçesi yapılarak “Ağaç Dikme Şenliği” düzenlendi.

Obasya Ekolojik Yaşam Merkezinde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi birlikteliğinde ile düzenlenen “Ağaç Dikme Şenliğine” üniversite öğrencileri de katılım gösterdi. Hazırlanan bahçede çeşitli fideler ve meyve ağaçları dikildi.

Lisans ve Lisansüstü öğrencileri ile birlikte öğretim elemanlarının da yer aldığı grup Manisa’dan gelen ilk ve orta dereceli okul öğrencilerine rehberlik etti. MCBÜ Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ersin Minareci önderliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda öğrencilere fidan dikimi ve fide dikimleri uygulamalarında rehberlik yapıldı. Ayrıca, öğrencilere ata tohum ve önemi konusunda bilgiler verildi.


1289 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_çevre sorunları araştırma ve uygulama merkezi_zafer kalkınma ajansı_obasya_ağaç dikme şenliği _1_ mcbü_çevre sorunları araştırma ve uygulama merkezi_zafer kalkınma ajansı_obasya_ağaç dikme şenliği _1_ mcbü_çevre sorunları araştırma ve uygulama merkezi_zafer kalkınma ajansı_obasya_ağaç dikme şenliği _3_ mcbü_çevre sorunları araştırma ve uygulama merkezi_zafer kalkınma ajansı_obasya_ağaç dikme şenliği _4_ mcbü_çevre sorunları araştırma ve uygulama merkezi_zafer kalkınma ajansı_obasya_ağaç dikme şenliği _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1289
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası