Pandemide Turizm Ekonomisi Forum’u Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:12.03.2021 08:41:00
Güncelleme Tarihi:12.03.2021 08:42:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen “Pandemide Turizm Ekonomisi” konulu Forum, çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cüneyt Yenal Kesbiç moderatörlüğü’nde gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren forumun açılış konuşmasını MCBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar gerçekleştirdi. Gökbunar konuşmasında, “Koronavirüs salgını, karantina ve seyahat yasakları nedeniyle dünya ekonomisinin yüzde 10'unu oluşturan ve yaklaşık 9 trilyon dolar işlem hacmi olan turizm sektörü zor bir dönem geçiriyor. Pandemide turizm sektörünün mevcut durumu, gelecekte yaşanılabilecek yeni normaller üzerinde durulacak olan Forumun önemli çıktılar üretmesini temenni ediyor, Forumun düzenlenmesinde emeği geçen akademisyenleri, düzenleyicileri kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Pandemide Turizm Ekonomisi” Forumunun, davetli konuşmacıları sunum sırasına göre; Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Metin Kozak, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklama Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Beykan Çizel, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cafer Topaloğlu, Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuray Selma Özdipçiner, Bodrum Sundance Hotel Genel Müdürü Dr. Yusuf Günaydın, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emre Güler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aziz Bostan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tepeci oldu.

Türkiye’de ilk Covid-19 vakasının çıkış tarihi olan 11 Mart 2020’den beri geçen bir yıllık süreçte turizm sektöründe yaşananlar ve geleceğe ilişkin beklentilerin masaya yatırıldığı “Pandemide Turizm Ekonomisi” Forumu Soru-cevap bölümü ile son buldu.


897 görüldü.    0 Paylaşıldı
GR1B9961s MCBÜ Pandemide Turizm Ekonomisi Forumu 1 MCBÜ Pandemide Turizm Ekonomisi Forumu 2 MCBÜ Pandemide Turizm Ekonomisi Forumu 3
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
897
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası