RANEPA Türkiye Resmi Temsilcisi Talat Enveroviç Çetin’den Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a Tebrik Ziyareti

İlan Tarihi:19.08.2019 17:43:00
Güncelleme Tarihi:19.08.2019 17:48:00
 

Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Milli Ekonomi ve Devlet Yönetimi Akademisi (RANEPA) Türkiye Resmi Temsilcisi Talat Enveroviç Çetin, 19 Ağustos 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’a kutlama ziyaretinde bulundu. Talat Enveroviç Çetin’e Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Çipiloğlu eşlik etti.

Prof. Dr. Ahmet Ataç, Talat Enveroviç Çetin’i Üniversitemizde konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaret için teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı yeni görevi nedeniyle tebrik eden Talat Enveroviç Çetin, ziyarette 18 Haziran 2019 tarihinde Üniversitemiz ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Milli Ekonomi ve Devlet Yönetimi Akademisi arasında imzalanan ikili işbirliği protokolü hakkında da bilgi verdi.

Prof. Dr. Ahmet Ataç; her iki kurumun akademik ve idari personelinin ortak eğitim ve araştırma faaliyetleri gerçekleştirmesi, öğrenci ve öğretim elemanı değişimi sağlanması ve birlikte bilimsel toplantılar düzenlenmesi gibi maddeleri barındıran işbirliği protokolünün, Üniversitemiz ve Rusya Federasyonu için bir kazanç olduğunu kaydederek, bu tarz işbirliklerine çok önem verdiğini ve Üniversitemizin bir dünya üniversitesi olma yolunda bu adımlara ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Talat Enveroviç Çetin, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz ve Manisa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ali Çipiloğlu ile birlikte Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Milli Ekonomi ve Devlet Yönetimi Akademisi (RANEPA)'ya davet etti.


643 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC5859small
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
643
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası