Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’tan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a Ziyaret

İlan Tarihi:29.12.2022 16:01:00
Güncelleme Tarihi:29.12.2022 16:02:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi’nden bir grup öğrenci Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde yapılması planlanan ortak çalışma ve projeler istişare edildi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TSO olarak Üniversite ve sanayi iş birliği çerçevesinde Turgutlu’ya katkı sağlayacak ortak çalışmalara her zaman hazır olduklarını söyledi.

Üniversite-sanayi iş birliğinde en önemli halkalardan birinin Ticaret ve Sanayi Odası olduğunu belirten Rektör Ataç, “Girişim odaklı bir üniversite olarak bilginin teknolojiyle, teknolojinin sanayici ile buluştuğu bir süreç yönetiyoruz. Bu doğrultuda Üniversitemiz ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamız koordineli olarak hareket ederse önemli çıktıların sağlanacağı proje ve çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kaydetti.

GR1B3937 GR1B3939 GR1B3928