Rektör Ataç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. Yılında Manisa Valiliği Tarafından Düzenlenen Törene Katıldı

İlan Tarihi:23.04.2021 14:24:00
Güncelleme Tarihi:23.04.2021 20:03:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. Yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen kutlama programına katıldı.

Cumhuriyet Meydanında düzenlenen kutlama programı Vali Yaşar Karadeniz, 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yavuz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Baro Başkanı Av. Ali Arslan, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, İl Jandarma Komutanı V. Jandarma Albay Bahri Bostancı,  İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen tören, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Milli Egemenlik ve Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici'nin törende yaptığı konuşmanın ardından, Mehmet Suphi Egemen Ortaokulu öğrencilerinin şiirler okuduğu kutlama programı, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Çocuklar İçin 23 Nisan Gazetesi "Gazatecik" in armağan edilmesi ile sona erdi.

Tören bitiminde açıklamada bulunan Vali Karadeniz, pandemi dolayısıyla son derece kısıtlı bir tören yapıldığını aşılama sürecindeki gelişmelerle birlikte, 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde eski günlerdeki gibi hep birlikte kutlanacağına olan inancını belirterek "Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

_DSC1269 _DSC1266 _DSC1275 _DSC1279 _DSC1285 _DSC1288 _DSC1242 _DSC1250 _DSC1301