Rektör Ataç Covid-19 Süreci ve Sonrasında Gıda Sektörü Değerlendirme Toplantısına Katıldı

İlan Tarihi:19.01.2021 14:23:00
Güncelleme Tarihi:19.01.2021 14:35:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Organize Sanayi Bölgesinde Vali Yaşar Karadeniz’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen “Covid-19 Süreci ve Sonrasında Gıda Sektörü Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin teşrifleriyle Vali Yaşar Karadeniz’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda; Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık ve Erkan Akçay, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek, Bakanlık yetkilileri ve sektör temsilcileri de hazır bulundu.

Toplantıda, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sait Türek’in açılış konuşmasının ardından konuşan Vali Yaşar Karadeniz, Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık kapsamında başlatılan “Sen de Söz Ver Rekor Gelsin” kampanyası ile Manisa da şimdiye kadar 11.093 kişinin söz verdiğini belirtti.

Bakan Pakdemirli konuşmasında, 26 sanayi tesisi, 53 bin çalışanı ve 7,2 milyar dolar dış ticaret hacmi ile hem bölgemize hem de ülkemize önemli katkı sunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi gibi üretime, ihracata, istihdama, AR-GE’ye ve katma değere önem veren tüm işletmelerin yanında olduklarını ifade etti.

Covid-19 Süreci ve Sonrasında Gıda Sektörü Değerlendirme Toplantısında, Bakan Bekir Pakdemirli’nin konuşmasının ardından sektör temsilcileri, sektörün sorun ve taleplerine ilişkin söz aldı.

_DSC9718 _DSC9775 _DSC9762 _DSC9727