Rektör Ataç Fen Edebiyat Fakültesini Ziyaret Etti

İlan Tarihi:22.10.2020 18:11:00
Güncelleme Tarihi:22.10.2020 18:15:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, fakülte ziyaretlerine Fen Edebiyat Fakültesiyle devam etti.

Rektör Ataç’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Prof. Dr. Kıvanç Günhan ile Genel Sekreter Vekili ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bora Canbula, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Fehmi Bardak da eşlik etti.

Fen-Edebiyat Fakültesi’ndeki Bölümlerin, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve idari personeli ile buluşan Rektör Ataç; Fen-Edebiyat Fakültelerinin amacının ilgili bilim dallarında bilimsel araştırmalar yapmak, lisans ve lisansüstü düzeyde çağdaş bir eğitim-öğretim gerçekleştirmek olduğunu ifade etti.

Ataç konuşmasının devamında Fen-Edebiyat Fakültelerinin üniversitelerin lokomotifi olduğunu belirterek; “Fen-Edebiyat Fakülteleri bilimsel çalışmalar ile ipi göğüsleyen, üniversiteyi uluslararası platforma taşıyan önemli fakültelerden biri. Gençlerimiz temel araştırmalarla bilime, uygulamalı araştırmalarla ülke ve bölge sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak şekilde yetişiyor.” ifadelerini kaydetti.

Fakültede yürütülen çalışmalar ve genel işleyiş hakkında idari personelden de bilgi alan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, talep ve önerileri dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

_DSC5419 _DSC5424 _DSC5434 _DSC5436 _DSC5439 _DSC5447