Rektör Ataç Gördes Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

İlan Tarihi:2.04.2021 10:06:00
Güncelleme Tarihi:6.05.2021 13:49:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Gördes Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Rektör Ataç’ın ziyaretine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol eşlik etti.

Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz ile akademik ve idari personel tarafından karşılanan Rektör Ataç, tüm personelle tek tek sohbet ettikten sonra okul binasını gezerek fiziki şartlarını yerinde inceledi. 

Dönüşümü tamamlanan ve doğalgaz kullanımı aktif hale gelen Gördes Meslek Yüksekokulu binasındaki tesisi de yerinde inceleyen Ataç, Gördes’te görev yaptığı süreçte buraya doğalgazın gelmesinin önemini vurguladığına değinerek “Abonelik için ilk başvuran okul biz olacağız dedik. Yıllar sonra gelip bu tesisi aktif halde görmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah çocuklarımız yüz yüze eğitime başladığında aile sıcaklığını yaşayacaklar. Bu hizmetin ilçemize ve okulumuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İncelemenin ardından Yüksekokula hizmet vermiş merhum Nuri Ermiş’in adının verildiği içinde kendi kütüphanesi de bulunan Okuma Odasının açılışını Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kıvanç Günhan ile gerçekleştiren Rektör Ataç’a Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz tarafından plaket takdim edildi. Okuma odasına sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Muhammet Akyol’a plaketi ise Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç tarafından takdim edildi.

Gördes Meslek Yüksekokulu peyzaj çalışmalarını da yerinde inceleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’ın ziyareti, pandemi kuralları çerçevesinde okul kantininde düzenlenen yemekle son buldu.

 

 


741 görüldü.    0 Paylaşıldı
_DSC0338 _DSC0412 _DSC0421 _DSC0347 _DSC0357 _DSC0369 _DSC0376
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
741
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası