Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni Ziyaret Etti

İlan Tarihi:3.09.2020 14:44:00
Güncelleme Tarihi:3.09.2020 14:45:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Recep Çınar’ı makamında ziyaret etti. Rektör Ataç’ın beraberinde Rektör Danışmanı Doç. Dr. Bora Canbula ve Genel Sekreter Vekili Yasin İşin de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çınar, kooperatif çalışmaları hakkında bilgiler vererek üniversitenin şehir ve esnaf açısından çok önemli olduğunu ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Başkan Recep Çınar’a teşekkür ederek, Üniversite – Şehir iş birliği ile el ele vererek daha iyi yerlere hep beraber ulaşılması gerektiğini vurguladı ve “Şehri üniversiteye, üniversiteyi de şehre yaklaştırmamız gerekiyor. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor” şeklinde konuştu.

Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Recep Çınar, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

_DSC3052small