Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç İlkler Yaşatmaya Devam Ediyor

İlan Tarihi:1.08.2019 16:38:00
Güncelleme Tarihi:2.08.2019 09:37:00

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İpek Özunan ile Prof. Dr. Mustafa Kazaz tarafından, Üniversitemiz Hafsa Sultan Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi personeli Sevgi Cantürü için doğum günü kutlaması yapıldı.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İpek Özunan ile Prof. Dr. Mustafa Kazaz tarafından, 1 Ağustos 2019 tarihinde Üniversitemiz Hafsa Sultan Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi personeli Sevgi Cantürü için doğum günü kutlaması yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç kutlama programına telefon ile görüntülü olarak bağlandı ve Sevgi Cantürü’nün doğum günü kutlamasında olmayı arzu ettiğini ama yoğunluğu nedeniyle aflarına sığındığını ifade ederek, “Doğum gününüzü kutluyorum, her şey gönlünüzce olsun. İnşallah sonraki süreçlerde farklı arkadaşlarımızın etkinliklerinde beraber olacağız. Ben kendi adıma, kurumumuz adına size hayırlı ömürler diliyorum. İnşallah daha güzel hizmetlerde, daha güzel organizasyonlarda birlikte çalışmayı da ümit ediyorum. Orada bulunan tüm arkadaşlara selamlarımı iletiyorum” diye konuştu.

Hafsa Sultan Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesinde görev yapan tüm personelin katıldığı kutlamada, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İpek Özunan ile Prof. Dr. Mustafa Kazaz tarafından Sevgi Cantürü için doğum günü pastası kesildi ve hediye takdim edildi.

_DSC4822 _DSC4841 _DSC4845 _DSC4825 _DSC4829s