Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç’tan Hızlı Başlangıç

İlan Tarihi:30.07.2019 15:48:00
Güncelleme Tarihi:30.07.2019 15:51:00

Prof. Dr. Ahmet Ataç, Tıp Fakültesi ve Hafsa Sultan Hastanesinin akademik ve idari personeli ile istişare toplantıları yaptı

29 Temmuz’da göreve başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Ataç, 30 Temmuz’da Tıp Fakültesi ve Hafsa Sultan Hastanesi öğretim üyeleri, idari personeli, teknik, temizlik ve destek personeli ile ayrı ayrı toplantılarda bir araya gelerek, sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ortak akla dikkat çeken Prof. Dr. Ahmet Ataç, toplantı sırasında katılımcılara boş kağıt dağıtarak, oluşturulacak yeni üst yönetim ve komisyonlarda görmek istedikleri isimleri yazmalarını istedi.

Prof. Ataç, Üniversitemiz Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, “Göreve başlayalı henüz 16 saat oldu. Dün tüm paydaşlarımızı dinleyeceğimi ifade etmiştim. Öğretim üyelerimizi, idari personelimizi, destek hizmetinde görev yapan arkadaşlarımızı, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı başladığında da geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi dinleyeceğiz. Herkesin görüşlerine değer vereceğiz. Daha kaliteli bir hizmet ve eğitim verebilmenin şuuru içerisinde çalışacağız. Bu temel felsefe doğrultusunda Tıp Fakültesi ve insanlarımıza temas eden bir birim olması sebebiyle Hafsa Sultan Hastanemizin akademik ve idari personeli ile toplantılar gerçekleştirdik. Toplantıda kısa, orta ve uzun vadede çözülmesi gereken problemlerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi tarihinde ilk olacak bir uygulama başlattık. Üst yönetimin ve görev alacak komisyonların belirlenmesinde esas teşkil etmek üzere arkadaşlarımızın fikirlerine başvurduk. Bu fikirler doğrultusunda yönetimimizi, komisyonlarımızı belirleyerek maksimum düzeyde demokrasiyi, aidiyeti ve sorumlukları paylaşmayı hedefledik. Dertlerimizi, sorunlarımızı kurduğumuz bu istişare meclisinde paylaşarak ve tartışarak nihayetlendirme noktasında karar aldık. Bugün yaptığımız ön testlerin sonuçlarını alacağız. Üç ay sonra tekrar bir araya geldiğimizde, anketleri tekrar uygulayıp geldiğimiz noktada bir sonraki adımımıza yön vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

“Amacımız, Manisalıların şifaya kavuşma konforlarını artırmak.”

Tüm fakülteler ve yüksekokullarda bu toplantıları yapacağını vurgulayan Prof. Dr. Ahmet Ataç, “Bu toplantının temel hedefi, Hastanemizde şifa arayan değerli Manisalıların şifaya kavuşma konforlarını artırmaktır. Diğer fakülte ve yüksekokullarda yapacağımız toplantıların amacı da eğitim-öğretim kalitemizi, öğrencilerimizin öğrenme konforunu ve öğretim elemanlarımızın öğretme konforunu artırmak olacak” dedi.

_DSC4403 _DSC4417 _DSC4429 _DSC4453 _DSC4511 _DSC4517 _DSC4520 _DSC4522 _DSC4533 _DSC4586 _DSC4594 _DSC4618 _DSC4619 _DSC4622 _DSC4630