Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğrencilerinden “Minik Kalplerin Okulunu Güzelleştirmeye Var mısınız?’’ Projesi

İlan Tarihi:13.06.2019 15:10:00
 

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü 2. sınıf öğrencileri Esra Baytar, Fatma Betül Demir, Melek Gülenç, Meryem Koyuncu, Pelin Yıldırım, Simge Büyükgöl, Gülkem Belgüzel Nersev, Hatice Ümit, Mihriye Çetin, Duygu Ahrez, Seher Korkmaz, Zehra Özgören ve Münevver Kınık sosyal sorumluluk projeleri dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Selda İldan Çalım danışmanlığında ‘Minik Kalplerin Okulunu Güzelleştirmeye Var mısınız?’ isimli projeyi gerçekleştirdiler.

 

Yağcılar Anaokulunda hayata geçirilen projeye Yunusemre Belediyesi, Manisa Orman ve Fidan Müdürlüğü ile hayırsever bir vatandaş destek verdi. Okulun dış cephesi, projede görev alan Ebelik Bölümü öğrencileri ve gönüllü olarak destek veren diğer öğrenciler Aziz Ötkür, Eren Emir Erdem, Cemil Deniz Fışkın tarafından boyandı ve çizimlerle renklendirildi. Manisa Orman ve Fidan Müdürlüğünden alınan fidanlar anasınıfındaki öğrencilerle birlikte okulun bahçesine dikildi. Yunusemre Belediyesinden okul için sıvı sabun tedarik edildi ve çocuklara uygulamalı el hijyeni eğitimi verildi. Projede görev alan Ebelik Bölümü öğrencileri, yenilenmiş okullarını ve bahçelerini gören anasınıfı öğrencileri ile birlikte okulun bahçesinde oyun oynayıp, eğlenceli vakit geçirdiler.

Projede görev alan öğrenciler, bu proje ile çok şey öğrendiklerini ve anaokulu öğrencileri ile birlikte yaptıkları etkinliklerden çok keyif aldıklarını dile getirerek, projeye destek veren Yunusemre Belediyesi, Manisa Orman ve Fidan Müdürlüğü ile gönüllü arkadaşlarına ve hayırsever vatandaşa teşekkür ettiler.


791 görüldü.    0 Paylaşıldı
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
791
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası