“Sağlık, Estetik ve Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı” 17-18 Şubat’ta İzmir’de Düzenlenecek

İlan Tarihi:16.01.2023 09:09:00
Güncelleme Tarihi:9.02.2023 10:05:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi; Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Sağlık Bakanlığı iş birliğinde ve Ege Üniversitesi’nin başkanlığında gerçekleşecek “Sağlık, Estetik ve Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı”nın ortaklarından biri oldu. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri, İzmir Kâtip Çelebi ve Uşak Üniversiteleri de diğer ortaklar arasında yer aldı.

“Sağlık, Estetik, Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı”nın hazırlık toplantısı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay’ın başkanlığında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Fuar İcra Heyeti ile paydaş üniversitelerin ilgili akademik birimlerinin yöneticilerinin katılımı ile yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Ege Üniversitesi, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesi iştirakleriyle yapılacak olan fuar öncesi gerçekleşen çevrimiçi toplantıya katıldı.

Çevrimiçi toplantıya katılan Rektör Ataç, toplantı sonrası Manisa Celal Bayar Üniversitesinin ilgili birimleriyle bir araya gelerek fuar hazırlık çalışmalarıyla ilgili istişarede bulundu.

Sağlık, estetik ve medikal sektörlerinin ulusal ve küresel firmaları ile öğrenciler ve akademisyenler 17-18 Şubat 2023 tarihlerinde İzmir’de “Sağlık, Estetik, Medikal Uluslararası Kariyer Fuarı’nda bir araya gelecek.

_DSC1028 _DSC1005 _DSC1003