Salihli EÇEV ve TEMA Vakfı temsilcileri, Salihli Meslek Yüksekokulu öğrencilerine vakıf çalışmaları hakkında seminer verdi

İlan Tarihi:27.05.2019 14:23:00

Salihli EÇEV Temsilcisi; EÇEV’in eğitimde fırsat eşitliği sağlama doğrultusunda faaliyet göstermekte olduğunu, EÇEV etkinlik merkezlerinin ise genellikle çok nüfuslu ve ekonomik olanakları sınırlı ailelerin yaşadığı bölgelerdeki devlet okullarında eğitim gören ilk ve ortaokul öğrencilerine, hafta içi ve hafta sonu eğitim desteği vermek üzere faaliyet gösterdiğini söyledi. 8 - 14 yaş grubundaki öğrencilerin hedeflendiği eğitime destek çalışmalarında; bölgedeki öğrencilerin kendi olanaklarıyla ulaşmakta zorlanacakları eğitimlere öncelik verildiğini;  özgüven sahibi, kendini doğru ifade edebilen, araştıran, sorgulayan, toplumla barışık, üretken, tüm yaşamı boyunca kendini geliştirebilen bireyler olarak yetişmeleri için gereken temel kazanımları edinmelerinin hedeflendiğini belirtti.

Salihli TEMA temsilcileri de öğrencilerimize “TEMA aslında ne?” adlı kısa tanıtım filmini izlettirdi.

Seminerin ardından, EÇEV ve TEMA Vakfı temsilcileri kurdukları stantlarla gönüllü edinme çalışması yaptılar.

IMG_3422 IMG_3424 IMG_3447