Sarıgöl Meslek Yüksekokulu İş Hayatına Yeni Neferler Kazandırmanın Gururunu Yaşadı

İlan Tarihi:25.06.2019 10:37:00
Güncelleme Tarihi:25.06.2019 10:38:00
 

Sarıgöl Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Akademik yılı 16. Dönem Mezuniyet Töreni, 20 Haziran 2019 tarihinde Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Törene Sarıgöl Belediye Başkan Vekili ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl İlçe Koordinatörü Akif Kılıçaslan, Sarıgöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Köse, öğretim elemanları, mezunların aileleri ve öğrenciler katıldı.

Sarıgöl Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü birincisi Harita Kadastro Programı öğrencisi Nevzat Gürgen konuşmasında, başta hocaları ve ailesi olmak üzere eğitim döneminde yanında olan, eğitimini başarıyla sürdürmesi için destek olan herkese teşekkür etti. Nevzat Gürgen, “Üniversite serüvenimiz, hayatın getireceklerini öngöremediğimiz bir dönemde yaptığımız meslek seçimiyle başladı. Zamanla düşüncelerimiz olgunlaştı, dağınık sorularımızın cevapları yerine oturdu ve bugün burada geleceğe şekil verecek birer meslek sahibi olarak mezuniyetimizi kutluyoruz” dedi. Okul hayatından ve bu ailevi sıcaklığı barındıran ortamdan ayrılacağı için içinin buruk olduğunu belirterek, “Beni destekleyen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şans, mutluluk sizinle olsun. Hepinizin mezuniyeti kutlu, yolunuz açık olsun. Sevgiyle kalın” dedi.

Sarıgöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Köse yaptığı konuşmada, “Sayın velilerimiz; böyle başarılı ve güzel evlatlar yetiştirdiğiniz için kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Sizler adına eğitim sürecinde çok değerli bilgilerini aktaran akademik kadromuza teşekkür ediyorum” dedi. Mezunlara hitap eden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Köse; onları tanımadan önce gençliğin halini iyi görmediğini, sorumsuz ve tembel bir neslin yetiştiğini düşünerek üzüldüğünü, fakat öğrencilerimizle karşılaştıktan sonra bu tür endişelerin yersiz olduğunu anladığını ve ülkemizin geleceğine dair ümitlerinin tekrar yeşerdiğini belirtti. Mezun öğrencileri çok sevdiklerini ve çok değer verdiklerini, onlara sonuna kadar güvendiklerini dile getirdi. Onların da bunun farkına vararak, bu bilinç ve sorumlulukla hareket edip gelecek nesillere örnek olacaklarına inandığının altını çizdi. 

Mezuniyet töreninin devamında okulumuza maddi manevi katkıda Belediye Başkanı Necati Selçuk’a, Hayırsever İşadamı Hüseyin Gümüşlü‘ye ve Harita Mühendisi Cennet Toker’e plaketleri takdim edildi. Mezun öğrenciler, mezuniyet belgelerini hocalarının elinden aldı. Tören, kep atma ve ikramla sona erdi.

 


779 görüldü.    0 Paylaşıldı
DSC_0040 DSC_0116 DSC_0123 DSC_0196 DSC_0259 DSC_0268 DSC_0278 DSC_0280
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
779
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası