Saruhanlı Meslek Yüksekokulu 24. Dönem Mezunlarını Hayata Uğurladı

İlan Tarihi:20.06.2019 15:05:00
 

Saruhanlı Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 19 Haziran 2019 tarihinde Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Törene Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Saruhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sabih Özer, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Coşkun Kökçe, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kenan Dost, MCBÜ DEFAM Müdürü Prof. Dr. Mustafa Eskici, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Şirin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, kamu ve özel kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretim elemanları, mezunların aileleri ve öğrenciler katıldı.

Saruhanlı Meslek Yüksekokulunu birincilikle bitiren Gıda Teknolojisi Programı öğrencimiz Begüm İşler konuşmasında, kendisini yetiştiren öğretim elemanları ve ailesi ile öğrenciliği süresince yanında olan arkadaşlarına destekleri için teşekkür etti. 

Saruhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sabih Özer, mezun öğrencilerimizi iki yıllık bir eğitim süreci sonunda çalışma yaşamına ya da bir üst eğitim sürecine uğurlamaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Sevgili öğrencilerimiz, sizleri iyi bilgilerle ve ahlâki değerlere sahip, sorgulayıcı, araştıran, üreten, girişimci, sosyal sorumluluk sahibi, sanatsal ve kültürel konularda donanımlı olarak hayata hazırladık. Dolayısıyla gelecek hayatınızda başarılı olacağınıza güvenimiz tamdır. Başta aileleriniz ve hocalarınız olmak üzere başarılarınızdan dolayı hepinizi tebrik ediyor, yeni mezunlarımıza başarılı, mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. Ayrıca mezuniyet programının hazırlanmasında emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma, desteklerini esirgemeyen Saruhanlı Belediye Başkanı Sayın Zeki Bilgin’e ve onun nezdinde belediye çalışanlarımıza, Özgür Tarım A.Ş’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mezuniyet töreni, Saruhanlı Meslek Yüksekokulu birincisi Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Begüm İşler, okul ikincisi İşletme Yönetimi Programı öğrencisi Mehmet Caner Çelik, okul üçüncüsü Gıda Teknolojisi Programı öğrencisi Rumeysa Çelik, Gıda Teknolojisi Programı üçüncüsü Betül Demirsar, İşletme Yönetimi Programı ikincisi Güler Ertunç ve üçüncüsü Feray Balık, Üniversitemiz 27. Bilim ve Bahar Şenliği kapsamında yapılan MCBÜSES yarışmasında birinci olan İşletme Yönetimi Programı öğrencimiz Selcan Kartal’a ödüllerinin verilmesi, mezunlara başarı belgelerinin takdim edilmesi ve öğrencilerimizin kep atmalarıyla sona erdi.


1217 görüldü.    0 Paylaşıldı
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1217
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası