Saruhanlı Meslek Yüksekokulundan Haberler

İlan Tarihi:23.05.2019 11:27:00
 

Saruhanlı Meslek Yüksekokulundan Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’e Ziyaret

Saruhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sabih Özer, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Yüksel Ayvaz, Öğr. Gör. Fettullah Durak, öğretim elemanları ve idari personel ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerinde Saruhanlı Belediye Başkanı seçilen Zeki Bilgin’e tebrik ziyaretinde bulundular.

Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zeki Bilgin; Belediye olarak Meslek Yüksekokulumuzun her türlü ihtiyacında yanında olmaya devam edeceğini, yapımı devam etmekte olan Meslek Yüksekokulu binasını bir an önce Saruhanlı’ya kazandırmak ve öğrencilerimizi  hak ettikleri binaya kavuşturmak istediğini ifade etti.

Prof. Dr. Mehmet Sabih Özer ise yeni görevi dolayısıyla Zeki Bilgin’i tebrik ederek, gerçekleştirecekleri çalışmalarda kendisine başarılar diledi. 

Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp’e Ziyaret

Saruhanlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Sabih Özer, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Yüksel Ayvaz, Öğr. Gör. Fettullah Durak, öğretim elemanları ve idari personel ile Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgiler verildi. Kaymakam Yalınalp; yapımı devam eden yüksekokul binası ile ilgili olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ve böyle bir okulun Saruhanlı’ya kazandırılmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Ziyarette Prof. Dr. Mehmet Sabih Özer tarafından, Kaymakam Necmettin Yalınalp’e çiçek takdim edildi.


1555 görüldü.    0 Paylaşıldı
belediye 1 belediye 2 belediye 3 belediye 4 belediye 5 kaymakamlık 1 kaymakamlık 2
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1555
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası