Sosyal Hizmette Girişimcilik Konferansı Verildi

İlan Tarihi:20.11.2019 08:51:00
Güncelleme Tarihi:27.11.2019 11:19:00

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü ve Sosyal Hizmetler Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, Görev Bende Öğrenci Topluluğunun katkılarıyla 5 Kasım 2019 tarihinde Süleyman Demirel Kültür Merkezinde “Sosyal Hizmette Girişimcilik Konferansı” düzenlendi.

İşadamı ve Sosyal Hizmet Uzmanı Ufuk Coşkun’un konuşmacı olarak katıldığı programın açılış konuşması Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İpek Özunan ve Sosyal Hizmetler Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fatih Şahin tarafından yapıldı.

Sosyal hizmette girişimcilik ve istihdam konularında bilgi veren Ufuk Coşkun, konferansın sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı ve ‘Ufuk Turu’ adlı kitabını imzaladı.

Konferanstan sonra “Sosyal Hizmet Şairlerini Arıyor” adlı şiir yarışmasına katılan Yusuf Taşkulak, Fatma Çınar, Sema Öztürk, Hilal Akataş, Zekiye Usta ve Mahmur Öztürk’e teşekkür belgeleri verildi.

1 2 3