Spor Bilimleri Fakültesi Manisa Halkına Yönelik Manisa Spor Şenliği’ni Hayata Geçirdi

İlan Tarihi:31.05.2022 00:29:00
Güncelleme Tarihi:3.06.2022 09:18:00
 

MCBÜ Spor Bilimleri Fakültesi koordinatörlüğünde, "Düşünmeyi Bırak, Spor ve Fiziksel Aktiviteye Başla" sloganıyla Manisa Cumhuriyet Meydanında halka yönelik spor etkinlikleri gerçekleştirildi.
Etkinlik ile ilgili açıklama yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, "Yapılan bu etkinliklerde temel amacımız; her yaş grubundan bireye spor ve fiziksel aktivitenin önemini anlatarak, onların spor ve fiziksel aktivitelere katılımını arttırmak. Böylelikle halka fiziksel aktivite farkındalığı kazandırmak ve sağlıklı yaşam sürdürülebilirliğini sağlamak temel beklentilerimiz." açıklamasında bulundu. 
Etkinlik kapsamında Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Taş, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Pınar Güzel Gürbüz ve Doç. Dr. Kadir Yıldız; Öğretim elemanları Doç. Dr. Recep Cengiz, Doç. Dr. Melike Esentaş, Doç. Dr. Sinan Seyhan, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Onağ; Dr. Öğr. Üyesi Tolga Beşikçi, Öğr. Gör. Gürkan Er, Arş. Gör. İlker Balıkçı ve Arş. Gör. Hakan Güler, katılımcılara spor branşları ve aktiviteler hakkında bilgilendirmede bulundu. 


1703 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_spor bilimleri fakültesi_manisa spor şenliği _2_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_manisa spor şenliği _4_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_manisa spor şenliği _3_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_manisa spor şenliği _5_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_manisa spor şenliği _6_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_manisa spor şenliği _7_ mcbü_spor bilimleri fakültesi_manisa spor şenliği _1_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1703
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası