TEKNOFEST İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’ndan İki Ödül Birden Kazandık

İlan Tarihi:23.09.2019 14:33:00
Güncelleme Tarihi:25.09.2019 16:37:00
 

TEKNOFEST İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’ndan “En İyi Yerli” ve “Yenilikçiliğe Katkı” olmak üzere iki ödül birden kazanma başarısı gösteren Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunumuz Ayşe Ertaş ve Nobatgeldi Geldimammedov Üniversitemize büyük gurur yaşattı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüzden mezun olan Ayşe Ertaş ve Nobatgeldi Geldimammedov’un, ön kuluçka aşamasından itibaren Üniversitemiz Teknoloji Geliştirme Bölgesinde (Manisa Teknokent) çalışmalarını sürdürerek 2018 yılında kurdukları kuluçka firması Covisart’ın simülatörü, TEKNOFEST İstanbul kapsamında düzenlenen 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’nda iki ödül birden kazandı.

Ayşe Ertaş ve Nobatgeldi Geldimammedov, Uluslararası Buluşçular Dernekleri Federasyonu (IFIA) tarafından “En İyi Yerli Ödülü”ne, Avrupalı Mucitler Derneği (EAI) tarafından da “Yenilikçiliğe Katkı Ödülü”ne layık görüldü.

Ekibimiz, “En İyi Yerli Ödülü”nü TEKNOFEST İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninde, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır’ın elinden, “Yenilikçiliğe Katkı Ödülü”nü de EAI Başkanı Fernardo Maldonado Lopes’in elinden aldı.

VİDEO:

 


854 görüldü.    0 Paylaşıldı
TEKNOFEST İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı’ndan İki Ödül Birden Kazandık TEKNOFEST MCBÜ ÖDÜL TEKNOFEST MCBÜ ÖDÜL 2
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
854
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası