Görsel Tasarım İlkeleri Semineri Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:3.06.2021 12:35:00
Güncelleme Tarihi:3.06.2021 15:28:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretme ve Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kalite Koordinatörlüğü iş birliği ile EĞiticilerin EĞitimi Programı (EĞit-P) dahilinde düzenlenen, Görsel Tasarım İlkeleri Semineri çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Merkez Müdürü Prof. Dr. Selhan Özbey moderatörlüğü’nde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, akademisyen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen seminere, Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr. Ayşe Gül Kara Aydemir konuşmacı olarak katıldı.

Aydemir, Temel Görsel Tasarım İlkeleri başlığındaki konu kapsamında Denge, Vurgu, Boşluk, Örüntü, Ritim, Orantı, Kontrast, Hareket, Uyum, Yakınlık ilkelerine detaylı olarak değinerek yaygın örneklemler yolu ile anlattıklarını ilişkilendirdi. 

Seminer süresince Dr. Ayşe Gül Kara Aydemir, görsel eğitim materyalleri hazırlama sürecinde, görsel tasarım temel ilkeleri de kullanılarak, öğrencilerin etkili öğrenme süreci içinde olmalarının önemine vurgu yaptı.

Görsel Tasarım İlkeleri Semineri soru-cevap bölümü ve iyi niyet temennileri ile sona erdi.

 


816 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _1_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _6_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _7_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _2_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _8_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _10_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _9_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _3_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _5_ mcbü_öğretme ve öğrenme merkezi_görsel tasarım ilkeleri semineri _4_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
816
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası