“Tüketici Haklarının Korunması ve Güncel Örnekler” Semineri Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:14.01.2021 18:00:00
Güncelleme Tarihi:14.01.2021 18:02:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen “Tüketici Haklarının Korunması ve Güncel Örnekler” semineri çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Dr. Yakup Güzel’in konuşmacı olarak katıldığı seminer, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz’ın açılış konuşması ile başladı.

“Tüketici Haklarının Korunması ve Güncel Örnekler” semineri kapsamında, 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Yakup Güzel, bu kanunun, toplumda tüketicinin sağlık ve güvenliği ile ekonomik çıkarlarını koruyucu, zararlarını tazmin edici, çevresel tehlikelerden korunmasını sağlayıcı önemine vurgu yaptı.

Katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile sona eren Tüketici Haklarının Korunması ve Güncel Örnekler semineri tekrar bir araya gelinmesi temennisi ile nihayetlendi.

tüketici haklarının korunması semineri_1 tüketici haklarının korunması semineri_2