Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya ve Biyoloji Bölümleri FEDEK değerlendirme sürecini başarıyla tamamladı

İlan Tarihi:20.03.2019 10:56:00

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya ve Biyoloji Bölümleri, 17-19 Mart 2019 tarihleri arasında, Fen Edebiyat Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (FEDEK) tarafından gerçekleştirilen değerlendirme sürecini başarıyla tamamladı.

FEDEK Kurulu, Fen Edebiyat Fakültesinde Biyoloji ve Kimya Bölümlerinin öğretim programlarını; ders içerikleri, sosyal alanlar, laboratuvar ve derslikler gibi birçok alanda değerlendirerek rapor hazırladı. Hazırlanan değerlendirme raporu Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muzaffer Tepekaya, FEDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Talat Özpozan ve takım üyeleri,  Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Kamil Şirin ve Dr. Öğr. Üyesi İlker Mümin Çağlar, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tülin Aydemir, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kamil Koç, bölüm başkan yardımcıları, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kenan Dost ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantıda sunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi toplantıda yaptığı konuşmada; kalitenin önemi ve Üniversitemizdeki kalite çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

FEDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Talat Özpozan ise, Üniversitemize gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek süreç hakkında bilgi verdi ve Biyoloji ile Kimya Bölümlerini değerlendiren ekip başkanları inceleme raporlarını okudu.

Toplantı sonunda hazırlanan inceleme raporu, Rektörümüz Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kamil Şirin’e teslim edildi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Kimya ve Biyoloji Bölümlerinin akredite olduğuna dair belgeler, FEDEK tarafından bir ay içinde bölümlerimize gönderilecek.

NKN_3676 NKN_3688 NKN_3703 NKN_3691 NKN_3697 NKN_3712 NKN_3726 NKN_3739 NKN_3735 NKN_3756