Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesinde İstiklâl Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Anıldı

İlan Tarihi:13.03.2019 11:01:00

“İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 98. Yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası” dolayısıyla, Üniversitemiz Sinema Salonunda düzenlenen "İstiklâl Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma" konulu konferans yoğun ilgi ile dinlendi.

Üniversitemiz  Öğretim Görevlisi Kenan Tozak tarafından verilen konferansa Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat Taş ve Doç. Dr. Pınar Güzel, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Çamlıyer, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selhan Özbey, anabilim dalı başkanları, fakültemiz öğretim elemanları ve çok sayıda öğrencimiz katıldı.

İstiklâl Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yaşamı ve İstiklâl Marşımızın yazımı ile ilgili bilgilerin aktarıldığı ve yoğun duyguların yaşandığı konferans sonunda Öğr. Gör. Kenan Tozak’a, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Pınar Güzel tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

HLZP2726-min IMG_5116-min LDPK2406-min VKKE6416-min IMG_5121-min