Vali Deniz’den Rektör Ataç’a Veda Ziyareti

İlan Tarihi:16.06.2020 12:24:00
Güncelleme Tarihi:16.06.2020 12:25:00

Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’a veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektör Ataç’a, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İpek Özunan, Prof. Dr. Mustafa Kazaz ve Prof. Dr. Ramazan Gökbunar da eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ataç, Manisa’da görev yaptığı süre boyunca gerek şehre, gerekse üniversiteye yapmış olduğu önemli katkılarından dolayı Vali Deniz’e teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Deniz ise, kendisi için Manisa’nın ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin ayrı bir yeri olduğunu belirterek, görevi boyunca şahsına göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı Rektör Ataç ve üniversite personeline teşekkür ederek üniversiteye başarı dileklerini sundu.

Ziyaretin sonunda Rektör Ataç, Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz’e hediye takdiminde bulundu.

_DSC1853 _2_ _DSC1849 _DSC1861