Vali Karadeniz Rektör Ataç'a iade-i Ziyarette Bulundu

İlan Tarihi:22.07.2020 12:04:00
Güncelleme Tarihi:22.07.2020 12:07:00

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’a iade-i ziyarette bulundu.

Yeni Valiler Kararnamesi ile Manisa Valisi olarak atanan Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Rektör Ataç, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’e, üniversitenin fiziki, idari ve akademik yapısının yanı sıra yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyarette ayrıca kurumlar arası iş birliğinin arttırılması ve yeni dönemde müştereken yürütülebilecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Yaşar Karadeniz, ilimizin gelişmesi ve kalkınması noktasında üniversite ile istişare halinde olacaklarını ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç ‘a çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Ataç, Vali Karadeniz’e teşriflerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyareti için teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

_DSC2326small _DSC2351small