YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç Vali Karadeniz’i Ziyaret Etti

İlan Tarihi:22.10.2021 23:19:00
Güncelleme Tarihi:23.10.2021 01:04:00

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarası Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Birlikte Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’e nezaket ziyaretinde bulundu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Vali Karadeniz ile gerçekleştirdiği konuşmasında “Bugün inşallah ilinizde Üniversitelerarası Kurulumuzun, İstişare Toplantısını gerçekleştireceğiz. Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç bu toplantıya ev sahipliği yapıyor. Sayın Ataç, aynı zamanda Üniversitelerarası Kurul dönem başkanı. Birlikte uyum içinde çalışıyoruz.” ifadelerini kaydetti.

Vali Yaşar Karadeniz, ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında “Üniversitemizin Manisa açısından çok önemi olduğunu ifade etmek istiyorum. Kuşkusuz her il için bu böyledir ancak bizim için özellikle Manisa’mızın sanayide iddialı olması, sanayi ürünlerinin içerisinde teknolojik ürünlerin ön plana çıkması Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin önemini arttırıyor.” diyerek  “Sayın Özvar’ın da bahsettiği üzere Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç yönetiminde Manisa Celal Bayar Üniversitesi bu anlamda Teknokent’iyle, Mühendislik Fakültesiyle, eğitim birimleriyle sanayimizin ihtiyacı olan insan gücünü yetiştirmede bizlerle ve sanayimizle iş birliği içindeler.” ifadelerini kullandı.

Vali Karadeniz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’a ziyaretleri için teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu.

_DSC8318 _1_ _DSC8342 _1_ _DSC8359 _1_ _DSC8339 _1_