“Yerel Kalkınmada Sivil Toplum Kuruluşlarının Proje Üretme Kapasitesi” Webinar’ı Düzenlendi

İlan Tarihi:18.11.2020 17:39:00
Güncelleme Tarihi:18.11.2020 17:40:00
 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi, “Yerel Kalkınmada Sivil Toplum Kuruluşlarının Proje Üretme Kapasitesi” konulu webinar düzenledi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Destek Daire Başkanı Mehmet Fatih Günay, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişme Programı Koordinatörü Kâmil Taşçı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Bora Canbula, Manisa da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve akademisyenlerin katıldığı “Yerel Kalkınmada Sivil Toplum Kuruluşlarının Proje Üretme Kapasitesi” webinarı, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sivil Toplum Kuruluşları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Rasim Akpınar’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Kazaz’ın yaptığı webinar’da, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Destek Daire Başkanı Günay; bakanlık tarafından verilen mali destekler ve proje yardımları hakkında bilgi vererek, Manisa özelinde mevcut durum analizinde bulundu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişme Programı Koordinatörü Taşçı ise; Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kurgusu ve uygulama sonuçlarını paylaşarak, STK’ların nasıl destek alabilecekleri hususunda açıklamalarda bulundu.

Manisa da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri ve konuşmacılar arasında soru-cevap şeklinde devam eden “Yerel Kalkınmada Sivil Toplum Kuruluşlarının Proje Üretme Kapasitesi” webinar’ı, tüm katılımcıların iyi dilekleri ve önümüzdeki dönemde yeniden bir araya gelme temennisi ile sona erdi.


706 görüldü.    0 Paylaşıldı
3 2 1 4
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
706
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası