Yurtdışından Üniversitemize Gelen Staj Öğrencileri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İpek Özunan ile Bir Araya Geldi

İlan Tarihi:6.09.2019 10:26:00
 

Yurtdışından “Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği” kapsamında Üniversitemize gelen öğrenciler, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İpek Özunan ile bir araya geldi. Öğrencilere Erasmus Koordinatörü Devrim Zerengök ve Erasmus Ofisinden Doğancan Kösegil eşlik etti. Temmuz ayında Üniversitemize gelen öğrenciler; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Ersamus Ofisinde staj yapıyorlar.

Prof. Dr. İpek Özunan, Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği kapsamında Üniversitemize gelen öğrencileri konuk etmekten çok mutlu olduğunu söyleyerek, kendilerini evlerinde hissetmeleri ve Üniversitemizden güzel anılarla ayrılmaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Öğrenciler de Temmuz ayında geldikleri Üniversitemizde karşılaştıkları misafirperverlikten çok etkilendiklerini belirterek; stajlarının çok verimli geçtiğini, Eylül sonunda ayrılacakları Üniversitemizi çok özleyeceklerini dile getirdiler. 


748 görüldü.    0 Paylaşıldı
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
748
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası