"Engelsiz Bilişim Ödülleri" Sahibini Arıyor

İlan Tarihi:8.07.2021 12:32:00
Güncelleme Tarihi:8.07.2021 12:32:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin sekretaryasını yürüttüğü, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu, Türkiye'de engellilere yönelik olarak yürütülen başarılı bilişim hizmetlerine, "Engelsiz Bilişim Ödülü" verecek. Ödül Töreni, 2-4 Eylül 2021 tarihleri arasında, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde ve Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu organizasyonu ile Manisa'da düzenlenecek BİLTEVT'2021: "Bilişim Teknolojilerinde Evrensel Tasarım" ULUSLARARASI ENGELSİZ BİLİŞİM 2021 KONGRESİ açılışında gerçekleştirilecek.

15-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında ilgili kategorilerde aday göstermek isteyenler, Engelsiz Bilişim web sayfası üzerinden oy kullanabilecek. Aday gösterilen kurum ya da hizmetler, oluşturulan seçici kurul tarafından değerlendirilerek her kategoride ödüle layık görülen kurum ya da hizmetler ilan edilecek.

Aday gösterilecek kurum ya da hizmetin, bilişim teknoloji ve hizmetlerinden yararlanarak, engelli bireylerin: Sosyal ve ekonomik hayatlarına, Kamu kurum hizmetlerinden yararlanmalarına, eğitimlerine ve bilgiye erişimlerine doğrudan ya da dolaylı katkı sağlaması ile bu hizmetlerin uygulamaya geçmiş olması şartı aranacak.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Teknokent’in katkılarıyla gerçekleşecek Engelsiz Bilişim 2021 Ödülleri detay bilgileri ve başvuru formuna; https://www.engelsizbilisimodulleri.com adresinden ulaşılabilecek.

mcbü_engelsiz bilişim ödülleri_2021