"Mehmet Akif Ersoy Şiirlerinden Bestelenmiş Eserler" Konseri Gerçekleştirildi

İlan Tarihi:8.06.2021 15:05:00
Güncelleme Tarihi:8.06.2021 15:12:00
 

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan genelge kapsamında, 2021 yılının "Mehmet Akif ve İstiklal Marşı Yılı" ilan edilmesiyle birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından hazırlanan "Mehmet Akif Ersoy Şiirlerinden Bestelenmiş Eserler" konseri gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy'un şiirlerinden bestelenmiş eserlerden oluşan repertuarla hazırlanan konser, MCBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, Covid-19 pandemisi nedeniyle seyircisiz olarak icra edildi.

On dört eserden oluşan repertuarda, Sadettin Kaynak, Amir Ateş, Yıldırım Gürses, Cinuçen Tanrıkorur, Şerif İçli, Rüştü Eriç ve Mehmet Kemiksiz gibi bestecilerin eserlerine yer verildi.

Müzik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nihat Ozan Köroğlu'nun Sanat Yönetmenliğini ve Şefliğini yaptığı "Mehmet Akif Ersoy Şiirlerinden Bestelenmiş Eserler" Konserinde icracı olarak Müzik Bölümü Öğretim Üyeleri, Öğretim Elemanları ve öğrencileri yer aldı.

 


1170 görüldü.    0 Paylaşıldı
mcbü_güzel sanatlar tasarım ve mimarlık fakültesi_müzik bölümü_mehmet akif ersoy şiirlerinden bestelenmiş eserler_konser _1_ mcbü_güzel sanatlar tasarım ve mimarlık fakültesi_müzik bölümü_mehmet akif ersoy şiirlerinden bestelenmiş eserler_konser _2_
Protokol Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü - Telefon: 0236 201 10 70 - Faks: 0236 201 14 53 - E-Posta : basin@cbu.edu.tr - Web: basin.cbu.edu.tr
1170
© Copyright MCBÜ Bilgi İşlem Daire Bşk.   ||   Web Sitesi Kullanım Politikası