Doktora öğrencileri ve çalışanları için kısa süreli yurt dışı hareketlilik fırsatı

İlan Tarihi:19.12.2019 14:43:00
Güncelleme Tarihi:19.12.2019 14:45:00

Polonya Bilimler Akademisi, İnsan Genetiği Enstitüsü’nün Üniversitemiz bünyesindeki Doktora öğrencileri ve çalışanları için ilgili Enstitünün, PROM Programı Uluslararası doktora öğrencileri ve akademik personel burslu yurtdışı hareketliliği kapsamında bir proje yürütmektedir.

Bu program, yeterliliklerin ve niteliklerin geliştirilmesini amaçlayan (5 ila 30 gün arasında süren) kısa süreli eğitimlere katılım sağlar ve yurt dışından gelen doktora öğrencileri ve akademik personelin hareketliliğini sağlar.

Katılımcılar için teklif şunları içermektedir:

a)Doktora seviyesindeki öğrenciler:

• Doktora tezi için malzeme kazanmak ve uluslararası deneyim kazanmak için IHG PAS'ta bir aylık eğitim

• 7 ila 14 gün süren çalışma ziyaretine katılım aynı zamanda Eğitim Haftası'na katılımla bağlantılıdır  (18 - 22 Mayıs 2020 döneminde)

b)Akademik personel için:

• Uluslararası doktora öğrencileri için öğretim ödevi (dersler)

(18 - 22 Mayıs 2020 dönemindeki Eğitim Haftası boyunca düzenlenmiştir).

Resmi kriterler:

• Doktora öğrencileri (Biyoloji, Tıp ve benzeri Bilimler), 40 yaşın altında, iyi İngilizce becerilerine sahip.

• Üniversitede veya bir araştırma kurumunda Akademik personel: (Biyoloji, Tıp ve benzeri Bilimler) 40 yaşın altında, iyi İngilizce becerilerine sahip.

Proje, barınma ve seyahat masrafları için (burs) dahil sabit oranlı bir şeklinde her katılımcıya finansal destek sağlamaktadır (7 gün için 1500 EUR, 30 gün için 3200 EUR). Burs ilgili enstitü tarafından ödenecektir.

Son başvuru tarihi: 7 Ocak 2020

Proje hakkında bilgi ve kabul edilme prosedürü aşağıdaki web sitesinde mevcuttur:

Bilgilerinize sunulur.