Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (Ekpss) 2021/1 Yerleştirme Sonuçlarına Göre Başvuracak Adaylardan İstenecek Belgeler

İlan Tarihi:27.01.2021 14:21:00
Güncelleme Tarihi:27.01.2021 14:30:00

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) 2021/1 Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize atanmak için başvuracak adayların 11.02.2021 tarihi mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına aşağıda istenilen belgelerle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2021/1-EKPSS Yerleştirme Sonuçlarına Göre Yerleşen Adaylardan İstenilen Belgeler:

1-) Başvuru Dilekçesi

2-) Diploma ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı görülmek üzere fotokopisi. (ya da e-devlet üzerinden alınan barkotlu öğrenim belgesi)

3-) 2021/1-EKPSS yerleştirme sonucunun internet çıktısı

4-) “Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik” hükümlerine göre alınmış veya bu Yönetmelikçe geçerliliği kabul edilen Sağlık Kurulu Raporu.

5-) Adli Sicil (Sabıka) Kaydı Belgesi (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

6-) Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (terhis belgesi ya da tecilli/muaf olduğunu gösteren belge/ e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

7-) Mal Bildirim Beyan Formu  (Form, aday tarafından başvuruya gelmeden önce elle doldurulup imzalanarak başvuru esnasında teslim edilecektir)

8-) 6 adet vesikalık fotoğraf.

9-) Nüfus Cüzdanı (Kimlik Belgesi) Fotokopisi

10-) Kamu kurumlarında emekli sandığına bağlı geçen hizmetinin bulunması halinde, emekli sicil numarası ile çalışılan kurumdan alınacak hizmet belgesi.

11-) Daha önce çalışan adayların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) onaylı hizmet dökümü (e-devlet kapısı üzerinden barkotlu belge şeklinde temin edilebilir)

Başvuru Adresi: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

Şehit Prof.Dr. İlhank Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/MANİSA

Son Başvuru Tarihi: 11.02.2021 (mesai bitimine kadar)