Öğle Yemeği Yardımı

Güncelleme Tarihi:23.10.2023 16:27:00

ÖĞLE YEMEĞİ YARDIMI VERİLMESİNE DAİR DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1- Üniversitemizde örgün öğrenim öğrencisi olmak. (Yabancı uyruklu öğrenciler ve Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri hariç)

2- Maddi imkanları yeterli olmayan, başarılı (1. sınıf öğrencileri hariç) öğrenci olmak.

3- Aşağıda belirtilen öğrenciler ilan ve değerlendirmeye tabi tutulmaksızın talep ettikleri takdirde yemek yardımından faydalanabilir.

a) Milli sporcu olduğunu belgeleyen öğrenciler,

b) Sağlık raporu ile belgelemek şartıyla %40 ve daha fazla engeli bulunan öğrenciler,

c) Anne, baba veya kardeşinin şehit veya gazi olduğunu belgelendiren öğrenciler,

d) Üniversitemiz adına katıldıkları sportif, bilimsel, kültürel, sanatsal ve benzeri alanlarda başarı elde etmiş öğrenciler.

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

1- Yemek yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz, 30.10.2023 tarihi mesai bitimine kadar, “sks.mcbu.edu.tr” internet adresimizde bulunan Öğle Yemeği Yardımı Başvuru Formu’nu doldurarak kendi okullarına başvurularını yapacaktır. (Hazırlık eğitimi alan öğrencilerimiz kayıtlarının bulunduğu okullara başvurularını yapacaktır.)

2- Genel başvuru şartlarımızın 3. maddesinde belirtilen şartları taşıyan öğrencilerimiz, başvurularını SKS Daire Başkanlığına yapacaklardır.

3- Başvuru formlarını eksik, yanlış veya yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.

4- Yemek yardımı almaya hak kazan öğrencilerin, bu haktan hangi tarihler arasında faydalanacakları Üniversitemizin web sitesinde yayınlanacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

1. Öğle Yemeği Yardımı Başvuru Formu
  2.  2023-2024 eğitim öğretim dönemine kaydolduğunu belgeleyen yeni tarihli öğrenci belgesi